't Vaarderhoogt

Datum:

Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni (vaderdag)

Beide dagen start het feestje om 10.00 uur en gaan wij door tot 17.00 uur. 

Locatie:

t Vaarderhoogt,
Dorresteinweg 72b,
3763 LL,
Soest

Hoogtzomer Tuinfeesten

De Hoogt Zomer Tuinfeesten. Twee feestdagen bij 't Vaarderhoogt die al bijna net zo beroemd zijn als onze Warme Witte Winter Weken. Van heinde en verre komt jong en oud om dit levendige zomerfestijn mee te maken. Er is van alles te zien en te beleven. kindervermaak, onze dames die u van alles over kruiden kunnen vertellen maar ook een proeferij verzorgen met elk jaar een ander thema.

Geniet met de kinderen in de kinderboerderij, kinderspelen, knutselen bij Henk de Houthakker.

Dit jaar pakken we het wel iets anders aan dan normaal, we gaan u meer informeren over zaken die met de tuin en duurzaamheid te maken hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn; wat te doen met de overlast van de soms heftige buien die we toch steeds meer krijgen, wat te doen aan het steeds minder worden van onze vrienden 'de bijen', EM wat staat voor Effectieve Microrganismen (neem ook eens een kijkje op de website www.biosolutions.bio/effectieve-micro-organismen ), een simpele methode om al het leven in de grond (dus ook in uw tuin) en en het water (dus ook in uw vijver) op een zeer hoog en gezond niveau te brengen.

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere beleef- en doedingen, kortom een bezoek meer dan de moeite waard. We zien u graag op ons Hoogt Zomer Tuinfeest.