't Vaarderhoogt

Wat is er deze week aan de hand? Nou dat zullen we u vertellen; de lente is van definitieve aard en dat betekent bij 't Vaarderhoogt dat de LUI-LENTE-LAND weken losbarsten. 5 weken lang tuininkopen doen met een kleine portemonnee. Deze week onze bekende kwaliteitsgeraniums en bungelplanten. Neem maar mee, zo veel als u maar wilt. Kijk ook naar de terras- en balkonbakkengrond ... je koopt er bijna twee voor de prijs van één.

Véél tuinplezier toegewenst

 -------------------------------------------------------

"EN DE PRIJS DIE VIEL IN DUIGEN "

Onze interpretatie van het bekende liedje "Jan Huigen in de ton, met een hoepeltje erom" Alleen valt bij ons de ton niet in duigen, maar de prijs, want de hele (water)maand april krijgt u bij de kassa 20% korting op de prijs.

Woont u in Soest, dan boft u helemaal, want als u met onze kassabon naar de gemeente gaat, dan krijgt u daar ook nog eens 21% BTW terug.

 -------------------------------------------------------

Laat maar komen dat water. Elders op onze website kunt u alles lezen over het beheersen van water in uw tuin. Klik maar op de natte foto hier rechts.

-------------------------------------------------------

Nu we toch met lage prijzen bezig zijn is onze VASTE LAGE PRIJSAFSPRAAK ook heel interessant voor u. Ons basis-assortiment vaste planten is het héééle jaar voordeliger geprijsd. Kijk maar in de advertentie hierboven.

Tot gauw.