't Vaarderhoogt

Welkom bij herfstweekend
"Het Vallend Blad",
zaterdag 22 en zondag 23 september


Herfstweekend "Het Vallend Blad" staat bol van de activiteiten voor jong en oud. Op het buitenterrein van 't Vaarderhoogt is een sfeervol plein ingericht met daaromheen tientallen pagode tenten waarin van alles plaatsvindt.
Winkeltjes om te shoppen, demonstraties, proeverij enzovoorts. Genoeg om er een fantastisch en gezellig uitje van te maken.

Voor de kinderen is er allerlei vertier: bij de goedmoedige reus Henk de houthakker kunnen de kinderen knutselen en schilderen, Roel is er met zijn (aai)beestenboel en op zaterdag komt tante Thea langs met allerlei ideeën waar de kinderen hun creativiteit op los kunnen laten.

Genoeg te eten en te drinken tijdens het evenement. De poffertjeskraam is open, er zijn diverse hapjes en drankjes en wie uitgebreid wil tafelen is er De Kastelein met een uitgebreide menukaart met heerlijkheden.

De openingstijden zijn, zowel zaterdag als zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.
Nog een festiviteit
Dit jaar is er een samenwerking met de Ambachtshal aan de Koningsweg 22. Ook daar draait een evenement onder de naam “Doe het lekker zelf”. Twee dagen demonstraties en activiteiten voor iedereen. Sommige activiteiten kunnen bij de Ambachtshal worden gestart en bij ’t Vaarderhoogt worden vervolgd, of juist andersom.


www.vaarderhoogt.nl - www.ambachtshal.nl