't Vaarderhoogt

Zaterdag 11 maart: snoeidemonstraties en workshop "kweek uw eigen Lathyrus"

SNOEIEN, HOE DOE JE DATSNOEIDEMO-2.jpg

Elk jaar weer lekker druk bezocht, zéér leerzaam en verrassend leuk. Onze snoeispecialist Peter doet trakteert u op demonstraties SNOEIEN. Hij behandelt de voorjaarssnoei in het algemeen; waarom, wanneer en hoe. U steekt er absoluut veel van op en plukt er de vruchten van.

 

Peter’s demonstraties zijn om 11.00 uur en om 14.00 uur. Wilt u er bij zijn dan bent u welkom. Aanmelden is niet nodig, u kunt aanschuiven bij de demonstratieplek (naast de hooiberg). Er is gelegenheid tot vragen stellen en als de demonstratie is afgelopen trakteert Peter u op een GRATIS kopje (versgemalen) koffie in onze binnenherberg De Kastelein.

WORKSHOP,”KWEEK UW EIGEN LATHYRUS”
vrouw-met-lathyrus-KLEIN.jpg

Heel veel tuinliefhebbers hebben een lathyrus (ook wel pronk- of sier-erwt genoemd) in de tuin, omdat hij zo divers, vol en kleurrijk bloeit en ook vanwege de heerlijke zoete geur.

Zaterdag 11 maart organiseren wij, in samenwerking met HOEVE RAVENSTEIN een workshop “Kweek uw eigen lathyrus”

U leert stap voor stap wat er nodig is om de lathyrus zo goed mogelijk te zaaien en te laten groeien.U leert alles over de bloem en de kweektechnieken en gaat zelfs uw eigen lathyrusplantjes zaaien. Deze plantjes mogen met u mee naar huis.

De workshop begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur.De kosten voor deelname zijn € 1,50 Alle materialen plus een kopje koffie/thee zijn daarbij inbegrepen.

We verwachten veel belangstelling, daarom verzoeken wij u om u aan te melden als u deel wilt nemen.
U KUNT ZICH AANMELDEN VIA ONDERSTAANDE LINK:

info@hoeveravenstein.nl

ATTENTIE: DEZE WOKSHOP IS VOLLEDIG VOLGEBOEKT. OOK DE EXTRA INGELASTE WORKSHOPS ZIJN VOLGEBOEKT.

lathyrus-rose-SITE.jpg