't Vaarderhoogt

Hoogt Zomer Tuinfeesten 2018

Zaterdag 16 en zondag 17 juni a.s.

HEADERFOTO-HZT-600px.jpgAl

Zin in een lekker weekend met een wervelend natuur-evenement, dan bent u zaterdag en zondag 16 en 17 juni van harte welkom bij de Hoogtzomer Tuinfeesten bij ’t Vaarderhoogt in Soest. Het is al een jarenlange traditie dat ’t Vaarderhoogt dit feest in het derde weekeinde van juni organiseert.

 Dit jaar heeft het evenement een geheel nieuw jasje gekregen. De grote feesttent heeft plaats gemaakt voor een “pagodedorp”, compleet met groot centrumplein dat is ingericht met terrasjes omringd door de meest mooie planten en heesters. Alleen dat al is een lust voor het oog.

 Op en rond het plein is van alles te beleven. U kunt bij de wijnproeverij eens proberen wat u het lekkerst vindt, dat kan ook bij de theeschenkerij. Breng een bezoekje aan de imker of kijk bij de kunstpagode of er iets van uw smaak tussen zit. De meiden van de kruiden zijn er ook weer om u te laten proeven wat voor lekkere smaken er uit uw eigen tuin kunnen komen. Cactussen en vetplanten zijn weer helemaal hot. Hier is een speciale hoek voor ingericht. Verder kunt u winkelen in de recyclingshop en een blik werpen bij de grote “Verzamelaar”.

 Onze straten, tuinen en huizen krijgen steeds meer te maken met wateroverlast. Er is een pagode ingericht waar u te weten komt hoe u te werk moet gaan om overlast van water te voorkomen en hoe u al dat water juist in uw voordeel kunt laten werken.

De goedmoedige reus en kindervriend Henk de houthakker is er om de kinderen te vermaken met diverse knutselfrutsels en de kinderboerderij met heel veel knuffeldieren is onweerstaanbaar voor uw kinderen.

Er zijn volop hapjes en drankjes verkrijgbaar en voor wie uitgebreid wil eten is er herberg De Kastelein.