't Vaarderhoogt

Doe avonden agenda

De data voor 2019 worden binnenkort bekend gemaakt.

 

 

 

 

 

 

Datum:

25, 26 en (27 september is Vol)

Locatie:

t Vaarderhoogt,
Dorresteinweg 72b,
3763 LL,
Soest

Herfststuk

U kunt weer volop aan het werk met o.a. diverse bessen, decoratief hout, kalabassen, herfstdecoraties zoals paddenstoelen en de immer populaire kaboutertjes. Er staan diverse voorbeeldstukken bij ons in de winkel hier hebben wij ook foto's van gemaakt u ziet ze hieronder.

 

Afbeeldingen inladen...

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.


Cursusgeld: Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. Het cursusgeld betaalt u bij inschrijving, zodat u op de avond alleen het benodigde materiaal betaalt.

Hoe geeft u zich op ?

1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het cursusgeld betalen.

2. U kunt zich telefonisch opgeven (035-6012883), vraagt u dan naar één van onze medewerksters van de plantenkas. Het cursusgeld maakt u dan over op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal deelnemers. Zorgt u er ook voor dat u bij de opgave uw tel.nr. laat noteren, dit om, wanneer nodig, snel met u te kunnen communiceren.

3. U kunt zich ook opgeven middels een mailtje naar doeavond@vaarderhoogt.nl. U krijgt dan binnen 24 uur bericht van ons of de door u aangegeven datum nog beschikbaar is. Wanneer dit onverhoopt niet meer het geval is krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Wanneer één en ander is afgesproken kunt u het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal personen. Om sneller te kunnen communiceren raden wij u aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.

Tot ziens,
Het Doe- avond team.

Op de hoogte blijven
Wilt u voortaan per mail op de hoogte gehouden worden, dan kunt u de groene "ik wil op de hoogte blijven"-knop links op deze pagina gebruiken.

Ik heb een vraag of ik wil me inschrijven