't Vaarderhoogt

Pasen

dinsdag 26 maart, woensdag 27 maart en donderdag 28 maart.

Bloembakken en hanging baskets opmaken

donderdag 2 mei

 

 

 

 

 

 

Datum:

(maandag   26 november is VOL) 

(dinsdag     27 november is VOL) 

(woensdag  28 november is VOL) 

(donderdag 29 november is VOL)  

(vrijdag       30 november is VOL)  

(maandag    3 december is VOL)

(donderdag  6 december is VOL)

(vrijdag        7 december is VOL) 

 

Locatie:

t Vaarderhoogt,
Dorresteinweg 72b,
3763 LL,
Soest

 Kerst

Tijdens deze avond maakt u een fantastisch kerststuk. Er zijn weer diverse leuke ondergronden ingekocht om een mooi stuk op te maken en legio decoratiemateriaal om te verwerken. Er staan prachtige voorbeeldstukken voor u klaar om u te inspireren een grandioos mooi stuk te maken. Van deze voorbeelden (die vanaf begin november in de winkel te bewonderen zijn) hebben wij weer foto's gemaakt die u hieronder kunt bekijken, zodat u eventueel thuis ook al een idee heeft wat u op de avond zelf wilt gaan maken. 

Afbeeldingen inladen...

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.


Cursusgeld: Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. Het cursusgeld betaalt u bij inschrijving, zodat u op de avond alleen het benodigde materiaal betaalt.

Hoe geeft u zich op ? 

1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het cursusgeld betalen.

2. U kunt zich telefonisch opgeven (035-6012883), vraagt u dan naar één van onze medewerksters van de plantenkas. Het cursusgeld maakt u dan over op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal deelnemers. Zorgt u er ook voor dat u bij de opgave uw tel.nr. laat noteren, dit om, wanneer nodig, snel met u te kunnen communiceren.

3. U kunt zich ook opgeven door het inschrijfformulier (hier onderaan de pagina) in te vullen. U krijgt dan binnen 24 uur bericht van ons of de door u aangegeven datum nog beschikbaar is. Wanneer dit onverhoopt niet meer het geval is krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Wanneer één en ander is afgesproken kunt u het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal personen. Om, wanneer nodig, sneller te kunnen communiceren met u, raden wij u aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.

Tot ziens,
Het Doe- avond team.

Op de hoogte blijven
Wilt u voortaan per mail op de hoogte gehouden worden, dan kunt u de groene "ik wil op de hoogte blijven"-knop links op deze pagina gebruiken.